Wie ben ik?

Ellen Boere counsellor coach vertrouwenspersoon GoudaSinds 2005 is mijn bedrijf gevestigd in het pittoreske Gouda. De diensten die ik aanbied zie ik als de brug tussen waar iemand nu staat en waar hij heen wil. Daarbij staan zelfvertrouwen en een positief zelfbeeld voor mij centraal. Mijn diepste overtuiging is dat elk mens het verdient om gelukkig te zijn met zichzelf en zich verbonden te voelen met zijn (werk)omgeving.

Eigen kracht

Het zelfvertrouwen van mensen is in de loop der jaren vaak bedekt geraakt door een laag van kritiek, vervelende ervaringen en teleurstellingen. Tijdens de sessies help ik om die lagen eraf te pellen. Praktisch en doelgericht. Geen ellenlange, diepe gesprekken maar gericht op zoek naar eigen kracht. En ontdekken hoe die kracht ingezet kan worden om situaties te veranderen en gekozen doelstellingen te bereiken.

Ervaring

Mijn studie HBO BA Stressmanagement en Stresscounselling, Post-HBO Psychotrauma hulpverlener en Psychologie aan de Open Universiteit hebben mij een goede basis gegeven om mijn werk uit te voeren. Ik werk als coach en ben Registercounsellor ABvC® voor diverse opdrachtgevers.

Ik heb jarenlang zowel in de zorg (ziekenhuizen en verpleeghuizen) als in het bedrijfsleven (multinationals en MKB) gewerkt. Hierdoor kan ik me goed inleven in de problematiek en de doelstellingen van medewerkers in een hulpverlenings- en een commerciële context. Ik weet hoe het er in organisaties aan toegaat. En wat medewerkers nodig hebben om zich daarin te ontplooien.’

 

Tweets by EllenBoere

Laatste tweets

Twitter feed is op dit moment niet beschikbaar.